El Més Petit de Tots en imatges

El Teatre Principal acull l'estrena del festival, que aquesta edició incorpora el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l'Atrium de Viladecans

Participants del festival
Participants del festival | Juanma Peláez
Norma Vidal
06 de novembre del 2016
Els sabadellencs més menuts són protagonistes aquest cap de setmana gràcies a una nova edició del Festival El Més Petit de Tots, que aquest dissabte ha acollit al Teatre Principal de la capital vallesana l'estrena de la cita. La mostra acull els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a nens de 0 a 5 anys, i s'allargarà fins el proper 20 de novembre.

La festa inaugural d'aquest dissabte ha comptat amb Els Nius, una proposta que amaga petites càpsules d'estímuls sensorials, a més de la segona proposta, la instal·lació lumínica Suspès, de la companyia PLAYMIDS. Ambdues propostes estan vinculades a la voluntat del festival per incorporar les noves tecnologies a l'escena.

També s'ha celebrat l'espectacle Planeta Ka d’Imaginart, un espai privilegiat per al descobriment de l’entorn, un territori muntanyós ple de textures, colors i formes, i els mini concerts d’Alexandre Guitart.