Noves tecnologies, textures i música en el tret de sortida de El Més Petit de Tots

Més de 600 persones han participat en la festa inaugural que s'ha celebrat al Teatre Principal de Sabadell |

Aspecte del Teatre Principal
Aspecte del Teatre Principal | Juanma Peláez
Redacció
06 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:05h
Els nens i nenes s'han convertit en els grans protagonistes del cap de setmana gràcies a l'estrena de l'onzena edició del festival El Més Petit de Tots. La cita ha arrencat amb una festa al Teatre Principal que ha reunit més de 600 persones. La mostra acull els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a nens de 0 a 5 anys, i s'allargarà fins el proper 20 de novembre. La previsió és que enguany torni a esdevenir tot un èxit.  

Un dels plats forts de la festa inaugural d'aquest dissabte ha estat el muntatge Els Nius, una proposta que amaga petites càpsules d'estímuls sensorials. "El públic s'ha quedat especialment sorprès en veure que el niu que és la imatge del festival cobrava vida dalt de l’escenari", asseguren els responsables de LaSala Miguel Hernández, impulsora del festival.

La instal·lació lumínica Suspès, de la companyia Playmids, també ha tingut molt bona acollida. aquesta era una aposta del festival per incorporar les noves tecnologies a l’escena. 

Els més menuts també han pogut gaudir de les textures i els colors del particular Planeta Ka d’Imaginart, un espai privilegiat per al descobriment de l’entorn, així com dels mini concerts de l'artista Alexandre Guitart. 

Aquest diumenge la programació continua amb el muntatge White a LaSala Miguel Hernández. Aquest és un espectacle de la companyia escocesa Catherine Wheels Theatre sobre el color, alegre, juganer i molt visual. Es va estrenar al Edinburgh Fringe Festival de l'any 2010 i el 2011 va triomfar al Critics Awards for Theatre in Scotland.