VÍDEO Juli Fernàndez assegura no témer represàlies per la retirada de la bandera espanyola

Unes 200 persones manifesten el seu suport a Montse Venturòs a Sabadell | L’acte ha comptat amb la participació de tots els membres del govern

Acte a Sabadell
Acte a Sabadell | Juanma Peláez
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:14h

Unes 200 persones s’han concentrat aquest divendres al vespre a la plaça Sant Roc de Sabadell per mostrar el seu suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturòs, que aquest divendres ha estat detinguda per negar-se a declarar per la permanència de banderes estelades a la façana de la casa consistorial.
 
La Crida per Sabadell, membre del govern de la ciutat, ha optat per despenjar la bandera espanyola durant cinc hores de la façana de l’Ajuntament, fet que ha motivat que el Partit Popular hagi denunciat la situació a la Delegació del Govern espanyol. L’alcalde, Juli Fernàndez (ERC), assegura no témer represàlies.
 

Vistà aèria de la plaça Sant Roc. Foto: Juanma Peláez


 
“Por cap ni una, nosaltres el que fem és prendre decisions com a govern de manera consensuada, i en tot cas, si algú creu que hi ha alguna cosa que hagi de fer, que la faci”, ha assenyalat Fernàndez en declaracions als mitjans. L'alcalde ha recordat, però, que es tracta d'una decisió que ha pres la Crida per Sabadell sense consensuar-ho amb la resta de forces del govern.

Fernàndez ha fet aquestes declaracions en el marc de la concentració d'aquest divendres al vespre, que ha convocat la Crida per Sabadell i que ha comptat amb parlaments de Víctor López (CUP), Santi Valls (ERC) i Francesc Baró (Sabadell per la Indepèndència). L'acte, que ha començat quan passaven pocs minuts de les 19.00 hores, ha acabat amb Els Segadors i crits demanant retirar, de nou, la bandera espanyola de la casa consistorial.
 

Tots els membres del govern han participat en l'acte. Foto: Juanma Peláez
 

Parlaments en la concentració. Foto: Juanma Peláez

 

Francesc Baró ha clos els parlaments. Foto: Juanma Peláez