VÍDEO El PP de Sabadell regala una bandera espanyola a l'Ajuntament perquè la restitueixi

El regidor Esteban Gesa denuncia davant la Delegació del Govern la despenjada de la bandera que ha fet la Crida per Sabadell | Ha lliurat una bandera pròpia per si l'Ajuntament no en té

Esteban Gesa lliura una bandera espanyola a l'Ajuntament de Sabadell
Esteban Gesa lliura una bandera espanyola a l'Ajuntament de Sabadell | Norma Vidal
Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:41h

El regidor del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, ha regalat a l'Ajuntament una bandera espanyola de la seva propietat perquè restitueixi la bandera que aquest matí la Crida per Sabadell, membre del govern municipal, ha retirat de la façana consistorial. Gesa ho ha lliurat al departament de protocol i alcaldia, amb l'objectiu de recuperar la presència de l'ensenya espanyola a la casa de la vila.

Aquest matí la Crida per Sabadell ha retirat la bandera de manera unilateral i sense el suport de la resta de formacions del govern municipal (ERC, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell) poc abans de les 11.00 hores, en senyal de suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que ha estat detinguda aquest mateix divendres al matí. Davant d'aquesta situació, el protaveu popular ha mogut fitxa: "Li diré a Fernàndez que posi ordre al seu govern i que pregunti a Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell què en pensen, aniré a Alcaldia a demanar que torni a penjar la bandera, i li portaré una meva, per si la té a la tintoreria l'han perdut", ha assenyalat Gesa en roda de premsa.

Gesa també ha anunciat que ha denunciat a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya la situació, i que serà la mateixa delegada qui demani explicacions a l'Ajuntament.
 

Esteban Gesa lliura una bandera espanyola a l'Ajuntament. Foto: Norma Vidal