El PP de Sabadell denuncia la despenjada de la bandera espanyola a la Delegació del Govern

Membres de la Crida per Sabadell han retirat la bandera de la zona institucional a mig matí en suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós

Esteban Gesa, aquest matí, amb la seva bandera espanyola
Esteban Gesa, aquest matí, amb la seva bandera espanyola | Norma Vidal
Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:56h
El Partit Popular de Sabadell ha denunciat davant la Delegació del Govern espanyol a Catalunya la retirada de la bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament de la capital vallesana. Així ho ha informat a NacióSabadell el regidor i portaveu de la formació Esteban Gesa.

La formació Crida per Sabadell ha retirat la bandera de manera unilateral i sense el suport de la resta de formacions del govern municipal (ERC, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell) poc abans de les 11.00 hores, en senyal de suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que ha estat detinguda aquest mateix divendres al matí.

"La gran gesta de treure la bandera d'Espanya de l'Ajuntament s'ha denunciat a la Delegació del govern i serà la delegada qui demanarpa informes de per què avui no hi oneja", ha explicat Gesa. En aquest sentit, ha afegit: "La llei està per complir-la, i ells són els responsables, amb l'alcalde al capdavant, de què la bandera no hi sigui".

"L'Ajuntament és de tots, aquest tema és arbitrari, l'Ajuntament no són ells ni és seu, la ciutat de Sabadell és plural, i si a algun partit no li agrada que la bandera hi sigui han de saber que estan en una institució que és plural", ha afegit. I ha enviat un missatge a l'alcalde, Juli Fernàndez (ERC): "Li diré a Fernàndez que posi ordre al seu govern i que pregunti a Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell què en pensen, aniré a Alcaldia a demanar que torni a penjar la bandera, i li portaré una meva, per si la té a la tintoreria l'han perdut", ha afegit.