VÍDEO Sabadell despenja la bandera espanyola en suport a Montse Venturós

La Crida per Sabadell confirma que es tracta d'un acció que s'ha dut a terme en nom de la formació política i no des del govern municipal

Moment en què han despenjat la bandera espanyola
Moment en què han despenjat la bandera espanyola | Crida per Sabadell
Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:30h
La Crida per Sabadell, partit que governa a la ciutat juntament amb altres formacions, ha despenjat la bandera espanyola que onejava al consistori per mostrar el seu suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que ha estat detinguda aquest mateix divendres al matí. "Ara, més que mai, desobediència!", han explicat a la piulada que acompanya el vídeo mostrant el moment.

La segona tinenta d'alcalde i membra de la Crida per Sabadell, Glòria Rubio, ha confirmat a NacióSabadell que es tracta d'un acció que s'ha dut a terme només en nom de la formació política i no des del govern municipal, del qual en formen part ERC, Unitat pel Canvi (ICV, EUiA i membres de Podem) i Guanyem Sabadell. De la mateixa manera, fonts institucionals han indicat que no es tenia coneixement de l'acció.

Els quatre regidors de la Crida per Sabadell, d'altra banda, es traslladen aquest matí a Berga en cotxe amb l'objectiu de donar suport a la mobilització en defensa de Venturós.