Entra en vigor la normativa que impedeix el pas de camions per Polinyà

Els vehicles de més de 5,5 tones ja no podran circular per la carretera de Sentmenat al seu pas per aquest nucli urbà

per Redacció , 3 de novembre de 2016 a les 11:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquesta setmana els camions de més de 5,5 tones no podran circular per la carretera de Sentmenat en el tram que passa pel nucli urbà de Polinyà. La nova prohibició s'emmarca en el procés per pacificar el trànsit en aquesta via i segons els càlculs municipals suposarà que deixin de passar per aquest municipi 700 camions al dia. 

La Policia Local està duent a terme una campanya informativa per explicar els camioners que encara no ho sàpiguen quina és la nova situació. Així, els indicarà quina és la ruta que han de seguir a partir d’ara. Dintre de dues setmanes es començaran a aplicar sancions als camions que circulin per aquest tram. 


Obres al passeig de Sanllehy

Aquesta mesura arriba després dels treballs de millora que s'han dut a terme al passeig de Sanllehy i que han permès la connexió entre la Ronda del Llevant i el polígon Nord-Est. Fins ara, aquesta prohibició era inviable, ja que els camions que havien d’accedir al polígon Nord-Est només ho podien fer des de la carretera de Sentmenat. 

 

Participació