Unipost convoca vaga total i indefinida a partir de dilluns

És l'empresa que porta la correspondència de l'Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal, Aigües de Manresa, Consorci de Residus, els departaments de la Generalitat al Bages, Fecsa, CatSalut, Diputació, Cambra de la Propietat...

Redacció
03 de novembre del 2016
Seu d'Unipost a Manresa.
Seu d'Unipost a Manresa. | GSV
Els treballadors de l'empresa de correspondència Unipost, la segona de l'Estat només per darrere de Correus, s'han cansat de no cobrar, o cobrar tard i malament, i després de dues vagues parcials els mesos de setembre i octubre, la CGT ha convocat una vaga total i indefinida a partir del proper dilluns. A nivell estatal, els altres dos sindicats, CCOO i UGT no secunden la vaga.

El sindicat reclama el cobrament puntual de les nòmines, que des de fa anys es cobren amb endarreriments, però que arribats a dia d'avui, ja en són dues de senceres, amb diversos endarreriments pendents de 2014 i plusos que s'han tret sense justificació. En aquest moment l'empresa els deu la meitat de la paga d'estiu i de la nòmina de setembre, a més a més de plusos de transport i uns descomptes aplicats el 2014 que van ser declarats il·legals.