El bus exprés Barcelona - Sabadell arribarà a Castellar en hores punta

El nou servei permetrà fer el trajecte entre Castellar i Barcelona en 45 minuts | L’extensió del servei abasta vuit expedicions d’anada i vuit de tornada de dilluns a divendres feiners, tret de l'agost, per atendre la mobilitat obligada

Redacció
03 de novembre del 2016
El Departament de Territori i Sostenibilitat ampliarà el recorregut del bus exprés que connecta Barcelona i Sabadell (e1) per donar servei a Castellar del Vallès. Aquesta extensió de l’e1, que atén una demanda del municipi, vol respondre a les necessitats de mobilitat obligada.

Així, abastarà 8 expedicions d’anada i 8 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost. Aquest servei permet fer el trajecte entre Castellar i l’estació de Sagrera de Barcelona en 45 minuts, punt des d’on es pot fer intercanvi  amb altres mitjans de transport públic. Les expedicions de primera hora del bus exprés Barcelona-Sabadell  passaran per Castellar del Vallès en direcció cap a Barcelona a primera hora del matí; quatre de les expedicions que surten de Barcelona entre les 16 hores i les 16.45 hores arribaran fins a Castellar i després es dirigiran cap a Barcelona.

Finalment, les quatre últimes expedicions de l’e1 que surten de Barcelona entre les 20.25 i les 21.20 hores també arribaran a Castellar del Vallès.
 
Primera línia de Catalunya
 
L’e1, que va entrar en funcionament l’octubre de 2012, va ser la primera línia de bus exprés de Catalunya. Durant el 2013, va registrar 115.848 viatgers i el 2014, 143.283, fet que va representar un increment del 23,7%. Durant el 2015 es van portar 148.805 viatgers, un 3,8% més respecte de l’any anterior. Enguany, la tendència segueix sent de creixement, ja que comparant el període gener – setembre, el nombre de passatgers ha augmentat un 7,6%.