La participació a la Festa BBVA de la Tardor augmenta un 27%

Un total de 4.555 persones han passat per l'Espai Natura en l'edició d'enguany

Centenars de famílies van apropar-se a l'Espai Natura.
Centenars de famílies van apropar-se a l'Espai Natura. | Josep Lluís Lai. Ecoclics.
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:43h
Un total de 4.555 persones han participat en l'edició d'enguany de la Festa BBVA de la Tardor 2016, el que suposa un increment del 27% respecte l'anterior edició. Els responsables de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX, organitzadors de la cita, han valorat de forma molt positiva les dades que demostren que la festa s'ha "consolidat com una celebració imprescindible del calendari d'activitats de la regió metropolitana de Barcelona". 

El bon temps i la gran varietat d'activitats previstes en l'edició d'enguany de la Festa BBVA de la Tardor van ser claus perquè centenars de famílies s'apropessin diumenge fins a l'Espai Natura per prendre part en aquesta celebració. Fonts de l'organització han assegurat que tot i l'elevada afluència de públic, no es van registrar massificacions i que totes les propostes previstes van comptar amb una elevada participació. 
 

El punt i final el va posar el muntage Amb P de pallasso. Foto: Josep Lluís Lai. Ecoclics.


Van destacar especialment, els tallers infantils Decorem un moniato, Plantem un enciam o Fem una carbassa, els quals s’han realitzat en una zona repoblada aquest 2016, que va estar molt respectada. En aquest mateix indret els assistents van gaudir de l’enginy d’una gran varietat de jocs autònoms.

Els concursos de fotografia i de dibuix infantil també van comptar amb molts participant, així com la mostra de Bioconstrucció en què els assistents van prendre part en la construcció d’una cabana feta amb vares d’avellaner, canyes, fang i palla o l’activitat de la Castanyera Conta-contes on una experta castanyera va explicar contes tradicionals relacionats amb el seu ofici  i, a més, va obsequiar els nens que l’escoltaven amb un paperina de castanyes calentes

Com és tradició, els participants van poder visitar la masia de Can Deu, seu del Museu de la Vida al Camp i conèixer els animals de la granja. La cloenda va anar a càrrec de la Companyia Sabanni amb el muntatge Amb P de Pallasso.