Les associacions de veïns comarcals fan pinya per reivindicar-se

Les entitats de Sabadell, Sant Quirze, Barberà, Badia i Santa Perpètua s’uneixen en una Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès | L’objectiu és portar l’expertesa de cada ciutat i que implica diferents localitats

Representants de les associacions de veïns, aquest dijous a Sabadell
Representants de les associacions de veïns, aquest dijous a Sabadell | Albert Segura
Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:35h
Diuen que la unió fa la força, i això és el que persegueixen les associacions de veïns de Sabadell, Sant Quirze, Badia, Barberà i Santa Perpètua de Mogoda. Ara, aquests col·lectius han decidir sumar sota una mateixa entitat, la Coordinador del Moviment Veïnal del Vallès, amb la finalitat de ser més a l’hora de reivindicar les necessitats que tenen els ciutadans d’aquest racó del Vallès.
 
Aquest dijous s’han presentat en una roda de premsa celebrada a Sabadell, amb l’objectiu de posar en comú aquells problemes que tenen abast comarcal i que sovint des d’un sol municipi és difícil obtenir resultats en positiu. “Volem que conjuntament es reflexioni, es debatin diferents temes i en surtin propostes per traslladar-les a les administracions que pertoquen”, ha explicat el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, Manuel Navas.
 
Cada localitat vol aportar l’expertesa en els seus àmbits de lluita històrics. Així, Sabadell por aportar el seu saber sobre la defensa de la sanitat pública, Barberà sobre el col·lector que creua els municipis, Sant Quirze la lluita al voltant de l’aeroport o Santa Perpètua sobre el transport. Per això, els col·lectius tenen previst celebrar una jornada de treball el proper 5 de novembre, a la Torre de Can Gorgs, a Barberà del Vallès.