Castellar es terroritza amb dues propostes juvenils

Una pel·lícula i un passatge del terror posen els pèls de punta per la castanyada

Una escena de la pel·Lícula Ouija
Una escena de la pel·Lícula Ouija | Allspark Pictures
Redacció
24 d'octubre del 2016
Castellar celebra aquests dies la Setmana del Terror Jove, una proposta que inclou dues activitats relacionades amb aquesta temàtica. La primera de les iniciatives programades consistirà en la projecció d’una pel·lícula de terror dijous 27 d’octubre, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

El film triat per a aquesta cinquena Setmana del Terror Jove és Ouija, un film nord-americà de l’any 2014 dirigit per Stiles White que és una adaptació del joc de taula de Hasbro. Un grup de joves utilitza una ouija per mirar de contactar amb una amiga que ha mort recentment, i els problemes sorgeixen quan, sense voler-ho, convoquen una presència obscura.

La segona de les propostes de la Setmana del Terror Jove és el tradicional túnel del terror, que enguany se celebrarà als soterranis de l’Espai Tolrà divendres 28 d’octubre, entre les 17 i les 23 hores.

Per poder assistir a qualsevol de les activitats, caldrà recollir les entrades, que són gratuïtes, a la Regidoria de Joventut (Espai Tolrà, c. Portugal, 2), els matins de dilluns a dijous, de 9 a 13.30 h, o bé les tardes de dimarts a dijous, de 16 a 20 h. Cal tenir en compte que les entrades són limitades, i que només se’n donarà una per persona.

Tot i que la Setmana del Terror Jove és una iniciativa oberta a tota la població, caldrà tenir un mínim de 12 anys per poder-hi participar. És per això que, per poder assistir a les propostes, els menors d’edat hauran de portar signada pel pare, la mare o el tutor o tutora legal l’autorització que se’ls facilitarà amb les invitacions.