ENQUESTA Esteu satisfets amb els noms escollits per a les noves estacions dels FGC a Sabadell?

Calia trobar nom per a les tres estacions que queden per acabar la xarxa | La previsió és que es posin en funcionament furant la primavera de l'any que ve

per Redacció, Sabadell | 19 d'octubre de 2016 a les 16:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els noms de les tres noves estacions que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) obriran la primavera del 2017 a Sabadell ja són definitius. Es tracta de La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord. Aquest mes, el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat els noms que havien proposat conjuntament l’Ajuntament de Sabadell i la Comissió de Nomenclatura de l’ATM.

El bateig de les tres estacions es fa públic després que el passat mes de setembre va entrar en funcionament el nou ramal amb les noves estacions de Can Feu - Gràcia i Sabadell Plaça Major. Es tracta d'un perllongament que hauria d'haver entrat en funcionament l'any 2012, però que els problemes pressupostaris han endarrerit fins el 2017.


En el cas de l’estació de la Creu Alta, el nom correspon a la denominació del barri i respon a una reivindicació de l’associació de veïns des de fa anys. Pel que fa a l’estació de la plaça d’Espanya, la denominació coincideix amb la de l’estació de la línia de Renfe, ja que es troben a la mateixa plaça i és un punt d’intermodalitat.

L’estació que s’obrirà al parc del Nord, que és el final de la línia S2 dels FGC, es denominarà Sabadell Parc del Nord. En aquest cas s’ha tingut en compte que aquest és el nom que va proposar la Comissió del Parc del Nord.

 

Participació