Toni Comín assegura ser «l'amo del Taulí»

El diari Crónica Global filtra una conversa privada del conseller de Salut amb un grup de treballadors de l'hospital sabadellenc

Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:14h
El diari Crónica Global publica avui un fragment d'una conversa privada mantinguda entre el conseller de Salut, Toni Comín, i un grup de treballadors de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. En l'audio es pot sentir com el titular de Salut garanteix als empleats que no hi haurà acomiadaments, atribuint-se la propietat de l'hospital amb la frase: "L'amo del Taulí sóc jo".

Segons el rotatiu, la conversa es va produir el passat mes d'agost, mes en què van acabar les derivacions a la Clínica del Vallès i es va redirigir l'activitat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i el Consorci Sanitari de Terrassa. Amb la nova càrrega de feina també s'absorvien 65 treballadors de la Clínica del Vallès als dos centres hospitalaris públics.

En la conversa se sent com una treballadora interpel·la el conseller, demanant-li quina garantia hi ha que un cop absorbits els treballadors no s'acomiadaran. "Per què haurien d'anar al carrer si els necessito?, respon Comin, afegint-hi que es tracta d'una subrogació. Davant la incredulitat de les empleades, reiterant garanties, Comín acaba dient: "L'amo del Taulí sóc jo".