L’Ajuntament inicia el procés per contractar el nou gerent de Vimusa

Se n’amplien les funcions, amb tasques relacionades amb l’habitatge i les municipalitzacions que el govern municipal preveu dur a terme

Redacció
19 d'octubre del 2016
L’Ajuntament de Sabadell ha iniciat el procediment per cobrir el lloc de treball de gerent de l'empres pública d'habitatge Vimusa. Aquesta persona encapçalarà l’organització i desenvoluparà les funcions executives d’acord amb les decisions de la Junta General i del Consell d’Administració. A més, s'encarregarà de la direcció i la gestió de les actuacions en l’àmbit de les polítiques públiques, d’acord amb les directrius del Consell d’Administració.

Una de les principals novetats és que el nou gerent de Vimusa haurà d'assumir tasques relacionades amb l’habitatge i amb les municipalitzacions que el govern municipal preveu dur a terme.

"Volem recuperar la màxima expressió de la funció social de l’habitatge i desenvolupar noves polítiques de promoció i gestió de l’habitatge, tot anbandonant antiques pràctiques de mera especulació", afirma la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio.

Per la seva banda, segons el regidor de Nova Economia i Serveis Centrals, Albert Boada, “el govern vol enfortir i assentar nous objectius als serveis municipals de Sabadell i transformar-los en un dels instruments fonamentals de la gestió pública dels serveis a la ciutadania".

Els requisits

Per optar a la plaça, cal tenir un títol de grau o llicenciatura i ser nacional de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats dels quals és aplicable la lliure circulació de treballadors. Es valorarà haver desenvolupat llocs de comandament en l’àmbit de les polítiques públiques d’habitatge en qualsevol administració pública o en entitats del sector públic, com també haver desenvolupat un lloc de gerència en l’àmbit de l’habitatge en el sector privat.

El jurat també valorarà la formació relacionada amb l’àmbit de les polítiques públiques i de desenvolupament local, de la promoció econòmica i l’ocupació en economia social o en l’àmbit del cooperativisme.