NacióSabadell sorteja entrades per veure «Como en la casa de uno... en ningún sitio»

L'espectacle s'estrena aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa

Nació Sabadell
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:29h
Cartell promocional de l'espectacle de Santi Rodríguez.
Cartell promocional de l'espectacle de Santi Rodríguez.
NacióSabadell sorteja una entrada doble per poder veure el proper diumenge, 23 d'octubre a les 18:00 hores, l'espectacle Como en la casa de uno... en ningún sitio, de Santi Rodríguez, al Centre Cultural de Terrassa. 

L'autor defineix així l'espectacle: "L'estranger és molt bonic però està lluny i parlen molt rar. Jo sempre ho he dit, "Com en la casa d'un ... enlloc". De totes maneres cal viatjar sempre que puguis. Conèixer gent de tot arreu, està bé. La majoria és gent molt simpàtica, encara que com no saps el que parlen el mateix t'estan somrient mentre et diuen que ens cobraran el doble perquè som guiris. Perquè el curiós de sortir fora és que et converteixes en guiri sense adonar-te'n i els guiris deixen de ser-ho perquè són d'allà, d'on tu estàs ... Que no t'assabentes? Vine a sentir-me i t'ho explico tot a poc a poc...".

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 21 d'octubre, a les 15:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.