Gesa retreu a l'alcalde que fes de «palmero de radicals» el dia de la Hispanitat

El regidor portaveu del PP ha titllat "d'espectacle lamentable" el fet que Juli Fernàndez acompanyés els regidors de l'Ajuntament de Badalona en el seu acte de desobediència | Considera que el batlle es deixa influir per alguns dels seus socis de govern

Norma Vidal
14 d'octubre del 2016
El regidor portaveu del PP a l'Ajuntament de Sabadell considera que la participació de l'alcalde d'aquesta localitat, Juli Fernàndez, en l'acte de desobediència que van dur a terme alguns regidors de l'equip de govern de Badalona el dia de la Hispanitat, obrint les dependències municipals va ser un "espectacle lamentable". Gesa ha recomanat al batlle que "es preocupi pels problemes reals dels sabadellencs" enlloc de "fer de palmero de radicals que no volen complir amb la llei". 

Gesa ha demanat a Fernàndez què pensaria si els veïns de Sabadell trenquessin les notificacions de l'Ajuntament que reben a casa tal i com van fer els regidors de Badalona amb la interlocutòria del jutge que els prohibia obrir les dependències municipals el dia de la Hispanitat. 
 

Badalona va desobeir el jutge. Foto: Carles Palacio


"Hauria de començar-se a preocupar pels problemes reals de la ciutat de Sabadell i deixar de fer de palmero d'aquests radicals que ell mateix té al govern", ha lamentat el popular que ha advertit a Fernàndez que deixi de fer "numerets". 

El regidor del PP també ha considerat que "aquest grup de radicals" - referint-se a La Crida per Sabadell - "el tenen agafat" i ha assegurat que "es deixa influenciar massa i sembla que no sigui ell l'alcalde".