Els vallesans van derrotar el Ripollès Rugbi Club per 17-52

Un moment del partit | Sabadell RC
Oriol Ferran
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:26h
Els jugadors del sènior masculí del Sabadell RC portaven moltes setmanes preparant el primer partit oficial de la temporada i tenien clar que havien de començar bé per encara amb ganes i possibilitats la tercera temporada en competició oficial. Els de Fran Gonzalez viatjaven a Ripoll, un camp amb molts bons records pels jugadors al ser el camp on van aconseguir la seva primera victòria oficial, amb ganes de començar la lliga amb bon peu i no començar endarrerits a la classificació ja a la primera jornada. I els nois ho van aconseguir. Van derrotar els del Ripollès per 17-52 en un magnífic partit.

Com sempre el Sabadell RC va començar amb un ritme molt alt de joc que va fer que els locals no poguessin frenar les envestides sabadellenques. D’aquesta manera i després de recuperar una melé en contra, el capità Josu Quintana aconseguia el primer assaig de la lliga que ell mateix s’encarregava de transformar. Als pocs minuts després del primer assaig, Jordi Pujol aconseguia un molt bon assaig després d’una jugada individual. Els locals van aconseguir un assaig després d’una jugada de la davantera que no van poder transformar, però en comptes de posar-se nerviosos ,els jugadors del Sabadell van pujar una marxa i en pocs minuts van aconseguir dos assajos més a mans d’Oriol Ferran i Pol Penalva que Josu Quintana es va encarregar de transformar. Així doncs al descans s’arribava amb un ample 26-55 que els visitants no volien desaprofitar.

A la segona part els de Sabadell van sortir amb les mateixes ganes i de seguida van poder ampliar el marcador amb marques de Jordi Pujol i de Miki Armengol gairebé consecutives. Tot i això el de Ripoll van aconseguir una marca transformada que els va ajudar a acostar-se al marcador. Els de Fran Gonzalez no van donar cap opció a la sorpresa i van tornar a assajar per partida doble en jugades d’Uriel Martínez i un altre cop de Josu Quintana. Just abans del xiulet final, els locals van maquillar el marcador amb un assaig no transformat que deixava el 17-52 final al marcador.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzalez, es va mostrar molt orgullós per la victòria i assegurava que “tota la feina de la pretemporada sembla que ha donat els seus fruits”, però posava aigua al vi afegint “això només acaba de començar, la lliga és molt llarga i hem de corregir els errors que hem tingut avui”.

Amb aquesta primera victòria, amb bonus ofensiu inclòs, el Sabadell RC és líder de la lliga. Un lideratge irrellevant però a la vegada històric, ja que els jugadors no s’havien vist mai al capdavant de la taula al mirar la classificació. La setmana vinent no hi haurà partit i no serà fins al pròxim dia 22 d’octubre que el Sabadell RC s’enfrontarà a l’Alella RC al Municipal de la Roureda (18.30h).