Els Cercles tanquen la millor temporada de la seva història amb 600 espectadors

Fernando Alfaro, Pau Vallvé, Núria Graham, Xarim Aresté i Lluís Gavalà han estat els protagonistes d'aquesta proposta musical de petit format | Els organitzadors ja tenen la vista posada en la propera edició

Norma Vidal
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:15h
Albert Miralles, programador del cicle i Hélène Vietti, directora de l'Alliance Française
Albert Miralles, programador del cicle i Hélène Vietti, directora de l'Alliance Française | Norma Vidal (Arxiu)
La tercera edició del cicle musical Cercles de Sabadell ha esdevingut un èxit. La proposta musical de petit format ha registrat prop de 600 assistents, omplint en pràcticament tots els concerts que s'han dut a terme al pati de l'Alliance Française. Els organitzadors d'aquesta cita afirmen que està "plenament consolidada" a la ciutat i que enguany també s'ha detectat força assistència de públic de fora de Sabadell. Per tot plegat ja tenen la vista posada en la propera edició, que amb tota probabilitat tornarà a celebrar-se al setembre. 

"Estem molt contents, aquesta és la millor edició de llarg del festival". Així de satisfet s'ha mostrat Albert Miralles, programador del cicle Cercles que ha assegurat que en gairebé tots els concerts que s'han fet, el pati de l'Alliance s'ha omplert del tot. "Hi ha hagut una resposta del públic excel·lent, no sabem si perquè el cartell d'aquest any era més potent o perquè la gent ja ens fa confiança", afirma. 

L'encert del canvi de dates

Alhora explica que el canvi de dates - les anteriors edicions del festival s'havien celebrat a la primavera- també han contribuït a aquest increment de públic: "Hem empalmat amb la Festa Major i tot i que el primer concert de Fernando Alfaro no va tenir el mateix èxit que la resta, si que hem vist que Sabadell quedava orfe després de la Festa Major i amb els Cercles hem omplert aquest buit", comenta. 

Pel que fa als espectacles, Miralles ha assegurat que tots els artistes convidats han ofert concerts de molta qualitat. Amb tot, ha destacat la complicitat que es va generar entre Lluís Gavaldà i el públic el dia en què l'artista va actuar a l'Alliance amb el grup Trau: "Plovia força però no ho va voler deixar còrrer i es va crear un caliu molt maco amb ell, Trau i els assistents". 

El punt i final de Cercles el va posar diumenge passat el Pau Vallvé amb una proposta molt particular que va captivar els espectadors de l'Alliance. "Va ser un concert especial que va voler fer en un moment de la seva carrera en què es troba lluny dels escenaris perquè està entre discos", apunta el responsable de Cercles que afegeix que Vallvé és un admirador de l'Alliance "per la sonoritat" que té l'espai que és "idoni per presentar noves cançons".