Cora Panizza i Irene Garcia, s'imposen en l'11è Certamen Coreogràfic

Julia María va rebre el segon premi del concurs de dansa amb la peça Charon

Redacció
11 d'octubre del 2016
Cora Panizza a l'espectacle Burnt
Cora Panizza a l'espectacle Burnt | Cedida
Cora Panizza i Irene Garcia, s'han impossat en l'onzena edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell. Aquestes companyies han rebut el primer premi, consistent en 1.000 euros, la residència d’un mes a l’Estruch i la possibilitat de presentar la peça dins la programació de la temporada vinent. Cora Panizza, va guanyar amb la peça Burnt (solo), i Irene Garcia, amb la peça Viva España (solo).

El segon premi, de 500 euros, es va concedir a la companyia Julia María, que va presentar la peça Charon (trio). El tercer premi, de 300 euros, que és el premi popular fruit de la votació del públic assistent, es va concedir a la companyia Cora Panizza, amb la peça Burnt.

El Premi Certamen de Burgos NY, que permet participar en el Certamen de Burgos NY, es va donar a la companyia Julia María, per la peça Charon (trio). I el Premi NunArt, consistent en una residència a Nunart i la presentació de la peça al Festival Nunoff, se’l va endur la companyia Andrea Jiménez amb la peça Lua (duo).

Aquest any, el jurat del Certamen estava format per Carles Salas, coreògraf, pedagog i director d’IT de Vic; Álvaro de la Peña, coreògraf i director d’Iliacan; Poliana Lima, primer premi del X Certamen Coreogràfic de Sabadell; Gisela Creus, ballarina i fundadora de NunArt, i Alberto Estebanez, director del Certamen de Burgos NY.

Aquesta era l'onzena edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell que organitza l’Associació Petit Món i que rep la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.