Ferit greu un boletaire de Sabadell per l'atac d'una vaca al Berguedà

L'home es troba a l'UCI en estat greu | La família demana respecte davant dels diversos comentaris a la xarxa

Muntanya de Taravil
Muntanya de Taravil | Wikicommons
08 d'octubre del 2016
Un dels boletaires que aquest dijous va ser atacat per una vaca al Berguedà, a la zona de Taravil entre Capolat i l'Espunyola, ha hagut de ser ingressat en estat greu a la UCI de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, segons ha confirmat a NacióDigital la família. Es tracta de l'home de 68 anys i veí de Sabadell, que va ser envestit per l'esquena per l'animal, i que actualment ja ha hagut de ser intervingut quirúrgicament diverses vegades. 

Els fets van passar al matí d'aquest dijous, i va ser el mateix home qui va avisar a emergències. Quan els Bombers de la Generalitat el van poder evacuar, el van traslladar, conjuntament amb dues persones més que també van resultar atacades, a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, on va entrar amb un diagnòstic lleu. No obstant això, de seguida va empitjorar, i es va haver de traslladar a l'hospital de Sabadell, on actualment està ingressat amb caràcter greu.

Segons la família, l'home era un boletaire experimentat i, en cap moment va veure l'animal, que el va atacar per l'esquena i el va empènyer per un precipici, causant-li danys interns. Per aquest motiu, i perquè també va atacar dues persones més, un home de 69 anys i una dona de 66 veïns de Caldes de Montbui, l'animal ha estat sacrificat.

Davant de tots aquests fets, i a la vista dels diversos comentaris a través de les xarxes socials, la família ha demanat respecte per a l'home ferit, que es troba en estat crític.