Un camió fa la tisora i talla la carretera de Badia a Cerdanyola

Els fets han passat aquest dijous | La pluja s'apunta com a causant de l'incident, que no ha fet ferits

per Redacció, 7 d'octubre de 2016 a les 19:00 |
El camió accidentat | @hernandezcricri
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La carretera que uneix Badia del Vallès amb Cerdanyola del Vallès s'ha hagut de tallar aquest dijous durant més d'una hora després que un camió quedés encreuat al mig de la via. El vehicle va fer la tisora i va bloquejar els dos carrils d'anada i tornada.

L'incident va passar aquest dijous a la tarda, i la pluja s'apunta com a possible causa, que va fer lliscar el camió per la calçada. Això va provocar que quedés situat al mig de la carretera, on hi ha diversos horts, sense provocar cap ferit.


<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/PoliciaBadia">@PoliciaBadia</a> <a href="https://t.co/xGj7WoLoyy">pic.twitter.com/xGj7WoLoyy</a></p>&mdash; Cristianhernandez (@hernandezcricri) <a href="https://twitter.com/hernandezcricri/status/784097839391641600">6 d’octubre de 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

Arxivat a:
Successos, accident, camió
Participació