Aigües Sabadell organitza la segona marató solidària de donació de sang

La cita se celebrarà aquest divendres 7 d'octubre

per Redacció , 5 d'octubre de 2016 a les 10:30 |
Donació de sang a la plaça Doctor Robert | CASSA
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aigües Sabadell organitza per aquest divendres 7 d'octubre la segona edició de a marató de sang, sota l'etiqueta #aCASSAdonemSang. Durant tot el dia, hi haurà una unitat mòbil a la biblioteca Vapor Badia.
 

L’horari d’obertura serà ampli, per garantir la màxima participació: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Des d’Aigües Sabadell es recorda que poden donar sang totes les persones majors de 18 anys i amb un pes de més de 50 kg. A més, no cal estar en dejú per fer-ho.
 

La marató de donació de sang no és l’única iniciativa solidària organitzada per la companyia d’aigües aquesta setmana. L'empresa celebra la Setmana Solidària, que inclou també la col·laboració amb Creu Roja de Sabadell en el recapte de fons econòmics a favor de la infància, en el marc del Dia de la Bandereta.

Des d’aquest divendres i fins dijous 13 d’octubre, l’oficina d’atenció al client de la companyia d’aigües instal·larà guardioles solidàries. També es potenciarà el recapte internament, entre els treballadors i treballadores.
 
El calendari de Responsabilitat Social Corporativa d’Aigües Sabadell programa durant tot l’any diverses actuacions solidàries i de conscienciació; la cursa solidària CASSARunners, els recaptes solidaris de joguines, aliments i roba a favor de Càrites, Creu Roja i el Rebost Solidari en són alguns exemples. 

 

Participació