Montserrat Viaplana i Giselle Ro estrenen exposicions a l'Acadèmia

Es tracta d'una proposta pictòrica i una fotogràfica sobre la vessant abstracta de la pintura i les emocions que s'amaguen darrera de les imatges

Imatge d'una de les pintures de Montserrat Viaplana.
Imatge d'una de les pintures de Montserrat Viaplana. | Acadèmia de Belles Arts
Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:17h
L'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell inaugura aquest dimecres dues noves propostes expositives. Es tracta de la mostra L'Expressionisme dels signes, de Montserrat Viaplana, que es podrà veure a la Sala 1, i el projecte fotogràfic Ho sents?, de Gisselle Ro. Totes dues obriran portes a les 19:00 hores. 

En l'exposició que Montserrat Viaplana ofereix a la Sala 1 de l'Acadèmia, l'artista torna a mostrar que la pintura es pot explicar des de vessants ben diverses com la figurativa o l'abstracta. En aquesta línia, el recull de treballs abstractes que presenta ens aproxima a la idea de l'acte creatiu des d'una perspectiva universal on la inspiració i la imaginació són els eixos vertebradors de l'art.
 

Imatge de l'exposició de Giselle Ro. Foto: Acadèmia de Belles Arts


Per la seva banda, Giselle Ro (Cub Assaig) proposa un projecte fotogràfic que s'endinsa en els sentiments i les emocions d'una manera imaginària. D'aquesta manera exposa una seqüència fotogràfica on la dona té un paper protagonista i mostra les sensacions des d'un fons obscur que representa el buit. Una habitació buida on no hi ha ningú més que ella i les seves emocions.