NacióSabadell sorteja entrades per la Fira Mediterrània

Les entrades ón per l'espectacle del Grup Coses & La Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona amb l'espectacle "Així s'encenen al vent", i "Tempesta Esvaïda", de Joaquim Serra.

Nació Sabadell
25 de setembre del 2016
Actualitzat el 30 de setembre a les 11:08h
NacióSabadell sorteja dues entrades dobles per assistir a la Fira Mediterrània, que se celebra a Manresa del 6 al 9 d'octubre. Es tracta d'una entrada doble per assistir a l'espectacle poder veure el Grup Coses & La Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona amb l'espectacleAixí s'encenen al vent, i una altra entrada doble per a veure Tempesta Esvaïda, de Joaquim Serra.

Amb Així s'encenen al vent, l’històric grup de folk-rock Coses s’uneix amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona en un espectacle que ofereix una lectura actualitzada dels temes més emblemàtics del seu repertori. El resultat, que es publica enguany en un disc titulat Així s’encenen al vent, mostra una sonoritat nova fruit de la contundència, sensibilitat i el lligam amb la terra que aporta la cobla.

Amb Tempesta esvaïda, es recupera una obra de Joaquim Serra, un dels principals compositors catalans de la primera meitat del segle XX, amb text de l’escriptora Carme Montoriol, personatge fascinant i de gran erudició. Es tracta d’una comèdia lírica en tres actes escrita per a orquestra, cor i solistes, que es va estrenar fa 80 anys amb èxit de crítica i públic.

Per participar al sorteig heu domplir el següent formulari:

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns, 3 d'octubre, a les 10:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.