700 camions deixaran de travessar diàriament el nucli urbà de Polinyà

Les obres d'urbanització del passeig de Sanllehy connectaran la Ronda de Llevant i el polígon Nord-Est

per Redacció, 28 de setembre de 2016 a les 08:00 |
Obres d'urbanització del passeig de Sanllehy. | Ajuntament de Polinyà
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Han començat les obres d’urbanització del passeig de Sanllehy de Polinyà que permetran la connexió del polígon del Nord-Est amb la Ronda de Llevant. Aquesta és una mesura presa dins el procés de pacificació de la carretera de Sentmenat. Amb la urbanització d’aquest tram del passeig es prohibirà el pas dels camions pel tram de la carretera de Sentmenat que travessa Polinyà. Fins ara, aquesta prohibició era inviable, ja que els camions que han d’accedir al polígon Nord-Est només ho podien fer des de la carretera. 

Es calcula que aquesta mesura evitarà el pas de 700 camions diaris pel nucli de Polinyà. Les obres consisteixen en l’asfaltat del camí i la connexió amb el clavegueram. També es col·locarà la senyalització necessària per desviar el trànsit de camions per aquesta nova via. Els treballs van començar el 19 de setembre i es preveu que durin quatre setmanes.

 

Arxivat a:
Societat, obres, polinyà, camió
Participació