Esteban Gesa: «Sabadell s'està convertint en el femer de Catalunya»

El regidor portaveu del PP posa en dubte que el servei que està prestant Smatsa sigui l'adequat | Retreu a l'alcalde que hagi cedit a la Generalitat 4,1 MEUR per l'Hospital Parc Taulí i que no inverteixi en la ciutat

Esteban Gesa, regidor portaveu del PP, en roda de premsa
Esteban Gesa, regidor portaveu del PP, en roda de premsa | Norma Vidal
Norma Vidal
23 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:26h
El regidor portaveu del PP a la ciutat de Sabadell, Esteban Gesa, ha tornat a criticar l'estat en què es troba la localitat. El popular assegura que el servei de neteja no funciona correctament i afirma que el municipi "s'està convertint en el femer de Catalunya". A més, lamenta que estiguin proliferant les "màfies" que fan negoci amb els materials que recullen dels contenidors i apunta que l'equip de govern actual no actua amb suficient fermesa per erradicar-les. 

"Quan l'empresa Smatsa va guanyar el concurs per assumir el servei de neteja l'any 2012 no es van tenir en compte zones com Sant Pau de riu-Sec o Can Llong", apunta el popular que assegura que la realitat de la ciutat ha canviat molt en quatre anys. A l'hora adverteix que la companyia responsable de la recollida pneumàtica no està obligada a netejar l'exterior d'aquests contenidors, el que comporta que sempre s'hi acumulin restes de deixalles. 

En aquesta línia afirma que "Sabadell és el paradís dels ganxers", referint-se a les persones que recorren la ciutat amb carros i que recullen cartró o altres materials del contenidor. "La situació s'ha agreujat i en els darrers anys s'han instal·lat autèntiques màfies a la Zona Hermètica", ha revelat Gesa que ha criticat que el consistori no hi actuí en contra. "La Policia Local no intervé perquè té instruccions polítiques de no fer-ho", apunta. 

Per tot plegat el popular ha reclamat a l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, "que deixi de fer de prestamista de la Generalitat i de tapar les seves vergonyes -referint-se als 4 milions d'euros que el govern local va avançar per millorar l'Hospital Parc Taulí- i comenci a dedicar més recursos a la ciutat i als veïns de Sabadell".