Més dies, activitats i espais per al programa d'Activitats Físiques per a adults i gent gran

S'incorpora la Sala d’Activitats d’Olímpia

Redacció
21 de setembre del 2016
El programa municipal d’Activitats Físiques per a adults i gent gran ha començat aquesta setmana amb una sèrie de novetats en relació amb d’altres anys, com són l’ampliació de l’oferta d’activitats, amb noves propostes, l’increment dels dies de curs i l’estrena d’una nova sala d’activitats, al poliesportiu Olímpia. Les classes del programa van començar ahir dilluns i acabaran el 16 de juny del 2017, amb la qual cosa es compta amb dues setmanes més de classe en relació amb el curs passat.

L’ampliació de dies ha estat acompanyada d’un increment de l’oferta d’activitats. Així, s’estrenen les classes de Tono-Pilates, d’Hipopressius i de Gimnàstica per a dones embarassades. El programa es completa amb Aeròbic, Pilates, Tonificació, Gimnàstica de manteniment, Ioga, Tai-txi, Equilibra't i Sumba.

L’altra novetat del curs ha estat la incorporació de la Sala d’Activitats d’Olímpia, un espai adequat per a la pràctica d’activitats dirigides i que suposa una millora, tant per l’amplitud de l’espai de sala i vestidors com per la renovació de material. "El programa guanya dies de classe, actualitza l’oferta i va millorant els espais de pràctica, molt distribuïts pel territori, donant resposta així a les necessitats que demana la població", assenyala la regidora d’Esports, Marisol Martínez.

El programa compta amb un total de 671 inscrits d’un total de 814 places, distribuïdes en 37 grups en diferents equipaments municipals. Cal tenir en compte que la demanda en determinats grups supera àmpliament l’oferta. Per això, cada any es fixa un període de preinscripció i posterior sorteig de places, que enguany va tenir lloc el passat 13 de setembre.

Atès que encara queden places en alguns grups s’ha obert un període prorrogat d'inscripció a les Oficines d’Atenció Ciutadana, en horari d’atenció al públic per a les persones interessades que no hagin pogut fer la preinscripció amb anterioritat.