El procés participatiu del pressupost 2017 ja té projectes guanyadors

Un total de 6.154 persones han emès el seu vot | El proper dimecres 21 es presentaran els resultats de la votació en un acte públic

Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:47h
El període de votacions dels 46 projectes seleccionats en el procés participatiu del pressupost 2017 Construint ciutat, impulsat per l’Ajuntament de Sabadell, ha acabat aquest diumenge, amb un volum de participació que segons dades de l'Ajuntament, se situa en un total de 6.154 sabadellenques i sabadellencs que hi han votat. El resultat final es coneixerà el dimecres 21, a partir de les 18.30 h, en un acte públic al Casal Pere Quart.

Les votacions es van iniciar el passat 6 de setembre i el ritme de vots registrats ha estat elevat, segons informa el consistori, des del primer moment amb un mitjana de 500 vots diaris. La presentació dels projectes guanyadors es farà pública el proper dimecres, 21 de setembre, a les 18.30 h, en un acte públic que estarà presidit per l’alcalde, Juli Fernàndez, i la regidora de Participació, Míriam Ferràndiz. En el transcurs d’aquest acte, que es durà a terme a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69), es coneixeran els projectes més votats per la ciutadania en el procés participatiu Construint ciutat.