Correus es compromet a solucionar les incidències en el servei a Castellar

L'alcalde del municipi, Ignasi Giménez, s'ha reunit amb els responsables del servei postal després que els veïns hagin alertat de l'acumulació de correspondència a l'oficina local

Redacció
19 de setembre del 2016
L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, s'ha reunit amb el cap de sector de distribució de Correus a Barcelona per solucionar els problemes que s'han detectat amb el servei al municipi. Diversos usuaris han alertat de l’acumulació de correspondència sense repartir a les oficines de Castellar, una situació que s’hauria vist agreujada durant el període de vacances.

Durant la trobada, Giménez ha expressat la seva preocupació per les diverses queixes rebudes per part dels veïns de la vila i ha recordat que la setmana passada va enviar diverses cartes a Manuel Rey, director territorial de Correus a Catalunya, i a Diego Palma, cap de la xarxa de distribució de Correus a Catalunya. 

Els responsables de Correus han assegurat a l’alcalde que aquesta setmana, un cop passada la Festa Major i la festivitat local del 12 de setembre, s’ha actualitzat el servei. A més, segons han explicat, la plantilla de l’oficina de Castellar s’ha reforçat amb dues persones més.

A la trobada hi van assistir Giménez, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Joan Creus, el cap de sector de distribució de Correus a Barcelona, Rafael Marín, la tècnica de serveis perifèrics, Roser Llerena, i el responsable de l’oficina al municipi, Ramiro Moldes.