Què podem fer aquest dissabte a Sabadell?

Redacció
17 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:13h
Jaume Ibars en un cartell promocional.
Jaume Ibars en un cartell promocional.
Aquest dissabte hi ha una sèrie d'activitats que es poden dur a terme a la ciutat de Sabadell, aquestes en són algunes

Pedalada de Festa Major de Gràcia
Plaça del Treball, 11.00 hores

Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major del barri de Gràcia amb activitats de tot tipus. Ja és tradició la bicicletada popular pels carrers del barri, que tindrà lloc el proper dissabte 17 amb sortida a les 11.00 hores de la Plaça del Treball. La novetat d’enguany és que la bicicletada prendrà un caràcter més reivindicatiu, posant l’accent en la recuperació de l’espai públic de qualitat per a l’ús dels veïns i veïnes. 

Canastreta de Cançons, amb Jaume Ibars
LaSala Teatre (Ronda Roureda, 24), 17.30 hores (6-8 euros)

Jaume Ibars us convida a escoltar en família les cançons del seu últim treball discogràfic: "Canastreta de Cançons", Un disc ple de ritmes i estils ben diversos i un munt de col.laboracions. Coincidint amb els seus 15 anys d'ofici, repassarà també la seva trajectòria musical amb temes dels dos discs anteriors; "En quin món vius" i "El gegant que baixa de la muntanya" D'aquesta manera convertirà el teatre en una gran festa on poder compartir amb tothom la seva música. Durant el concert pujaran a l'escenari un munt d'amics, músics i família i en acabar hi haurà un pica-pica per arrodonir la festa.

Dos petons: cançons, poesia, moviment
Alliance Française, 20.00 hores (8 euros)

El viatge proposat, a través de les cançons que integren aquest projecte, convida a entrar dins d'un mosaic de vivències, de sensacions, de realitats: algunes d'elles molt vigent, d'altres atemporals, d'altres universals, però totes acompanyades per una música i uns espais lliures per a la improvisació que impregnen cada racó de l'espectador que escolta i sent. Els solos de text recitat, de vegades ens flagel·len, d'altres ens acaricien, en ocasions ens fan somriure i, fins i tot, sentir-nos en pau. Els moviments de dansa, perfilats subtilment, acompanyen i embolcallen el viatge proposat.