​EL PSC demana al govern un “compromís real” per reforestar el bosc de Can Deu

La formació denuncia que no s'està tenint una cura adequada de l'espai i que hi ha arbres plantats que s'han assecat i soques que encara no s'han retirat | Demanen que s'avanci en la moció que es va aprovar el juliol de 2015 per municipalitzar l'indret

Norma Vidal
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:10h
El PSC de Sabadell exigeix al govern municipal que s'impliqui "activament" en el procés de reforestació del bosc de Can Deu i que ho faci de manera “real”. La formació denuncia que s'hi han plantat pins blancs que s'han assecat i que encara hi ha arbres i soques fruit de la ventada del 9 de desembre de 2014 que no s'han retirat. Així mateix demanen que s'estudiï la viabilitat de municipalitzar l'espai tal i com va aprovar el Ple del mes de juliol de 2015.

“El procés no està quallant i això ens preocupa”, ha apuntat el portaveu del PSC, Josep Ayuso, que ha recordat que hi ha una voluntat ciutadana perquè aquest espai es reforesti i recuperi. “Demanen que es dugui a terme de forma correcta i que tingui una continuïtat i seguiment per part dels responsables polítics i tècnics”, ha assenyalat el socialista.

En aquesta línia han exigit que s'iniciï el procediment per valorar la possibilitat de municipalitzar el bosc tal i com es va aprovar en el Ple del mes de juliol de 2015. "ha passat un any i el camí que s'ha seguit no ha estat en aquesta direcció", ha afirmat el socialista.