Els veïns de Sant Quirze denuncien les aglomeracions de viatgers als FGC

Asseguren que el servei que s'ofereix a la S-2 durant els mesos de juliol i agost és "insuficient" | Consideren una "vergonya" que els passatgers hagin d'anar "comprimits" i que persones amb necessitats especials es quedien sense seient

Un comboi de FGC
Un comboi de FGC | Adrià Costa
Redacció
16 de setembre del 2016
La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Quirze ha denunciat les aglomeracions que es produeixen als combois de la línia S-2 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) durant els mesos de juliol i agost. Els veïns consideren que el servei que s'ofereix és "insuficient" i demanen que es reforci en les hores punta. 

Els veïns han alertat que la xifra de queixes s'ha disparat darrerament i asseguren que el principal punt de crítica és la manca d'espai i de seients. "Els passatgers han de viatjar durant 45 minuts comprimits i sovint drets", indica la FAV en un comunicat. Alhora adverteix que aquest fet genera que molts usuaris pateixin marejos, que s'incrementi el risc de robatori o que persones amb necessitats especials no puguin accedir als seients reservats. 

"Els usuaris, cada cop més fem servir el transport públic, perquè tenim una major consciència d’estalvi energètic", ha explicat la FAV que ha remarcat que tot això es tradueix en un augment gradual dels passatgers. 

Per tot plegat els veïns exigeixen que es prenguin les mesures necessàries per resoldre el problema i alerten que valoraran si és necessari dur a terme "accions més contundents".