NacióSabadell sorteja entrades per veure «La Simfonia de les Pedres i el Vent»

Es tracta d'un homenatge al grup Sangtraït

Nació Sabadell
13 de setembre del 2016
Actualitzat el 18 de setembre a les 18:38h
La Simfonia Vent i Pedres farà el seu tribut a Sangtraït
La Simfonia Vent i Pedres farà el seu tribut a Sangtraït
NacióSabadell sorteja una entrada doble per poder veure el proper dissabte, 17 de setembre a les 221:00 hores, l'espectacle La Simfonia de les pedres i el vent, un homenatge a Sangrtraït. La cita se celebra al Centre Cutlural Terrassa. 

La Orquestra de Cambra de l’Empordà i el grup de heavy metal en català Los Guardians del Pont, amb Quim Mandado, Martín Rodríguez i Joan Cardoner, uneixen esforços per reviure els temes més coneguts de Sangtraït i LGP com El Vol de l’home ocell, Els senyors de les pedres, El guerrers Somnis entre boires.

Un memorable concert amb versions molt acurades que deixen espai a la força de les guitarres elèctriques i a la delicadesa de les cordes dels violins.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 16 de setembre, a les 12:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.