ELECCIONS SABADELL 2015

Els partits de Sabadell van omplir YouTube de vídeos el 2011

Les principals formacions de la ciutat van fer spots i vídeos promocionals que penjaven a la xarxa i fins i tot es van projectar en cinemes

per Redacció, 3 de maig de 2015 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

YouTube s'ha utilitzat com a mitjà per difondre els vídeos de campanya. Foto: Albert Segura


Els partits de Sabadell es van encomanar a YouTube l'any 2011 per fer arribar els seus missatges a la ciutadania. La majoria de forces de la ciutat van crear-se canals propis on alguns hi penjaven l'anunci de campanya i d'altres hi feien un seguiment del candidat.


PSC: Bustos s'adreça a càmera
El PSC va optar perquè el candidat a la reelecció, Manuel Bustos, expliqués mirant a càmera els seus passos en un diari de campanya. El llavors alcalde intercalava en el seu canal vídeos amb missatges directes amb d'altres on se'l veia en acció adreçant-se a la ciutadania en actes de partit.

ICV-EUiA: Garcia parla a ritme de Coldplay
ICV-EUiA va apostar per una campanya en què es proposava Carme Garcia com la candidata del canvi, tensant la relació amb l'executiu socialista i amb la proposta insistent de fer un cara a cara davant la negativa de l'alcalde. A la xarxa i als cinemes, Garcia s'adreçava a l'electorat posant per davant els valors del govern Farrés com a referent per fer el tomb a la ciutat.
CiU: apel·lació a les noves tecnologies
Des de CiU es va apostar per llançar un missatge de proximitat al públic jove amb un vídeo que es va veure a la xarxa i als cinemes en què es podia veure una conversa a través d'un servei de missatgeria instantània. La campanya va comptar amb un vídeo de presentació de l'equip que acompanyava Carles Rossinyol en la carrera electoral. Entesa per Sabadell: de Sabadell i anti-Bustos
Des de l'Entesa per Sabadell es va apostar per missatges directes que carregaven contra la gestió del PSC i Manuel Bustos, i on es posava de manifest que l'opció política autòctona era la seva, a diferència de les altres opcions. ERC: vídeo participatiu, casual i amb missatge
Els republicans van fer un vídeo per a la xarxa enregistrat a la ciutat amb una representació de l'equip i en diferents emplaçaments característics del municipi.


CUP: la campanya en un vídeo
La CUP va apostar per enregistrar l'acte de presentació de la candidatura i editar-lo en forma de vídeo-presentació.

 

Participació