Els focs artificials posen punt i final a la Festa Major de Sabadell

La cita ha comptat amb altes temperatures i molta activitat concentrada al centre i a l'Eix Macià | La tarda i vespre de dilluns ha culminat els actes festius amb una cercavila de gegants i capgrossos i l'actuació de La Salseta del Poble Sec

Castell de focs artificials
Castell de focs artificials | Juanma Peláez
Redacció
06 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:32h
Els focs artificials llançats com és tradició des del Parc Catalunya han posat punt i final a la Festa Major de Sabadell 2016, marcada per les altes temperatures i per l'ambient festiu, concentrat en el centre de la ciutat i en l'Eix Macià. La cita ha aplegat centenars de sabadellencs a l'Eix Macià per contemplar l'espectacle pirotècnic, que ha donat pas a l'actuació de La Salseta del Poble Sec.

A la tarda una cercavila de gegants i caprgrossos han resseguit els carrers del centre de la ciutat, iniciant a la plaça Doctor Robert i acabant al Passeig Manresa. Hi han participat els Gegants de Sabadell, els de Gràcia, la Concòrdia, Creu Alta, Covadonga, CIPO i Andi. També al centre, el tradicional concert de corals ha ofert un espectacle a l'escenari de la plaça Sant Roc.
 

El Saballut de Ferro va posar a prova una desena de grups. Foto: Juanma Peláez


També a la tarda, el Saballut de Ferro ha celebrat la seva 11ena edició, per primer cop a l'Eix Macià. Per tercer any consecutiu el grup Els Marietes s'han endut la victòria en una trobada que ha comptat amb una desena de participants.
 
 

La Salseta del Poble Sec va posar punt i final a la Festa Major que musicalment va obrir Blaumut. Foto: Juanma Peláez