Anna López guanya el Ball del Rodet per tercer any consecutiu

La jove de 16 anys aconsegueix fer 31 voltes en mig minut | Supera el seu propi rècord de 2015 i fa 52 voltes en un minut

El Ball del Rodet
El Ball del Rodet | Norma Vidal
Redacció
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 22:19h

Per tercer any consecutiu la jove sabadellenca Anna López ha tornat a proclamar-se guanyadora del Ball del Rodet. La noia de 16 anys ha estat la participant que ha aconseguit fer més voltes en mig minut, sumant un total de 31. Després, en el minut de voltes que ha donat el tret de sortida a la Festa Major 2015 López ha superat el seu rècord de 2015, quan en va fer 48, i ha aconseguit un total de 52. 

"No assajo ni re semblant, de fet aquest matí no sabia ni si vindria a rodar a plaça", ha explicat Anna López, tot just després de superar el seu rècord personal. La jove sabadellenca, encara marejada, s'ha mostrat molt satisfeta i contenta de repetir aquesta fita per tercera vegada. 
 

Ball del Rodet 2016. Foto: Juanma Peláez


L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha estat l'encarregat d'estirar el cabdell del rodet a la porta de la Casa de la Vila com marca la tradició. Alhora s'han llençat els salves corresponents a les voltes que López va fer l'any passat. 

El concurs ha comptat amb una desena de participants, la majoria infants i joves de la ciutat.