activitat cinematogràfica

La gravació d'un anunci converteix el Parc Catalunya en un festival

Una entitat bancària europea ha escollit Sabadell per recrear un concert de música | La ciutat és la vuitena que més rodatges acull a Catalunya

per Albert Segura, 1 de setembre de 2016 a les 09:00 |
L'espot ha convertit el Parc Catalunya en un festival de música | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Parc Catalunya de Sabadell ha estat l’escenari escollit per una de les principals entitats bancàries europees per enregistrar el seu nou anunci, que es podrà veure a la televisió. La gravació s’ha fet aquest dimecres a la tarda en un escenari tan singular com ho és l’amfiteatre.
 

L’espot comercial l’ha enregistrat la productora audiovisual barcelonina Garage Films i ha fet que l’amfiteatre s’hagi convertit, com a mínim per una tarda, en l’escenari d’un concert d’un festival de música, amb decoració i públic inclòs. Tot plegat, però, embolcallat del cert misteri i secretisme que aquest tipus de rodatges comporten, per no fer públics detalls que més endavant es veuran a la petita pantalla.
 

S'ha comptat amb detalls de qualitat. Foto: Juanma Peláez


 
Sabadell, a la Catalunya Film Comission
 

Amb tot plegat, Sabadell és la vuitena ciutat catalana que més rodatges va acollir durant el 2015, amb un total de 40 produccions, segons dades recollides per la Catalunya Film Comission del departament de Cultura de la Generalitat. La ciutat és membre d’aquesta xarxa des del 2008, i durant aquest temps les localitzacions més sol·licitades han estat el Parc Catalunya i l'Eix Macià, així com alguns dels carrers vianantitzats del centre, la pista coberta d'atletisme i el seu entorn, el cementiri, el Rodal i el Teatre Principal.

Aquests emplaçaments també es van repetir durant el 2015. De fet, les gravacions a Sabadell han crescut respecte al 2014, quan es van rodar 37 produccions, però es mantenen per sota del 2013, amb 42. El municipi se situa per darrere de poblacions com Barcelona, escenari català indiscutible amb 3.311 rodatges, l'Hospitalet de Llobregat (172) i el Prat de Llobregat (121).
 

Desenes de figurants hi han participat. Foto: Juanma Peláez

 

Participació