Transport públic

Canvis a les línies S1, S2 i L6 de FGC fins el 30 de setembre

Les nits de divendres i dissabte només circularan trens entre Sant Cugat i Sabadell o Terrassa | Els trens s'aturaran a totes les estacions excepte en hora punta per suplir la L6

per Redacció, 29 d'agost de 2016 a les 12:49 |
Un tren d'FGC a l'estació de Sabadell Rambla | Norma Vidal
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modifica el servei de les línies del Metro del Vallès des d'aquest dilluns 29 d'agost i fins el 30 de setembre. Les afectacions seran a les línies L6, S1 i S2.

La principal afectació és que, des del 29 d'agost fins el 30 de setembre, les nits de divendres i de dissabte entre les 00:00 i les 02:30 els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02:30, i es recomanaran serveis de transport alternatius.


A més, durant tot el dia, les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

A partir de l'1 de setembre, les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) tornaran a circular, però s'aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

D'altra banda, els trens de la L6 entre Plaça Catalunya entre Sarrià només circularan en hora punta des del 29 d'agost fins el 9 de setembre. Els caps de setmana i a partir del 12 fins el 30 de setembre, la L6 es suprimeix, i es recomana utilitzar les línies d'autobús 66 i 68 de TMB i el Nitbus N7.

Les modificacions les provoquen les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Sarrià, així com d'altres actuacions de millora de la infraestructura.

Les afectacions duraran fins al 30 de setembre, tot i que totes les estacions romandran obertes durant tot l'horari de servei -tinguin servei de tren o no- per atendre els dubtes dels viatgers, que es podran adreçar als agents d'estació o utilitzar els intèrfons d'informació.

 

Participació