Quines són les propostes pel cap de setmana?

Redacció
01 de maig del 2015
Imatge de l'espectacle Els Pirates del Sol.
Imatge de l'espectacle Els Pirates del Sol. | Teatre del Sol
Arriba el cap de setmana i amb ell les nostres propostes culturals pels qui no marxeu fora aquest pont de l'1 de maig:

DISSABTE

OSV. BATEGAR AMB UNA ORQUESTRA QUE VOL SER DE TOTS

L'Espai Àgora ofereix una exposició que mostra la feina de l'Orquestra Simfònica del Vallès i repassa la seva història d'ença que va nèixer l'any 1987 dins del sí de l'Associació dels Amics de l'Òpera. Una proposta per conèixer a fons aquesta entitat tan nostrada i que és tot un referent en el panorama museístic català. 

Espai Àgora. C./ Sol i Padrís, 93. 


ELS PIRATES DEL SOL
 Penúltima setmana per veure un musical únic que relata la història del jove Frederic que, per un error de la seva mainadera Ruth, es troba contractat com aprenent en un vaixell pirata. El seu estricte sentit del deure fa que pretengui abandonar l'ofici tot just al complir la majoria d'edat. El mateix dia del seu aniversari coneixerà a Mabel, la filla del Mariscal, i tots dos s'enamoraran. Però els seus companys no estan disposats a deixar marxar tan fàcilment el jove. Entre ells i la mainadera intentaran retenir Frederic pels seus particulars interessos.

Teatre del Sol. C./ Sol, 99. A les 18.00 hores. 

DIUMENGE

CONEGUEU ELS ANIMALS DE GRANJA
 

Una proposta adreçada a famílies per conèixer i tenir contacte amb els animals de la granja en un entorn a l'aire lliure. Aquesta visita té una durada d'una hora i permet als participants retrobar-se amb el món rural tradicional. 

Masia de Can Deu, c/ de la Prada, s/n. A les 11:15 hores.