Polinyà atorga 20 beques menjador per a infants desfavorits durant el mes d'agost

Aquestes ajudes permetran que nens i nenes en situació de vulnerabilitat econòmica tinguin assegurat, com a mínim, un plat a taula al dia

Redacció
03 d'agost del 2016
Un total de 20 infants en situació de vulnerabilitat econòmica de Polinyà podran beneficiar-se aquest mes d'agost d'un servei de menjador. Es tracta d'una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Grup de Polinyà, els Serveis Socials del consistori i la Fundació Probitas. Permetrà que aquests nens i nenes tinguin assegurat, com a mínim, un àpat complet al dia. 

Els Serveis Socials de l'Ajuntament han estat els responsables de derivar els casos amb majors necessitats econòmiques i socials. A més, s'han concedit 38 beques per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat econòmica durant l’estiu. Gràcies a això, els infants han pogut participar en algun dels dos casals d’estiu organitzats per l’Ajuntament i el Grup de Polinyà. La despesa total d’aquestes beques ha estat de 8.002,30 euros.

Vetlladors al casal d’estiu

Per una altra banda, l’Obra Social la Caixa ha concedit una subvenció per a la contractació dels vetlladors que han atès els nens i nenes amb necessitats educatives especials que han participat als casals d’estiu d’enguany. En total, s’han contractat quatre vetlladors per a un total de 6 infants. El cost d’aquesta contractació ha estat de 5.600 euros, dels quals 3.000 han estat coberts per la subvenció de l’Obra Social la Caixa  i els 2.600 restants han estat assumits per l’Ajuntament.