VÍDEO El rap de l'àvia de la PAH contra el BBVA

Els activistes han versionat la mítica cançó d'"El príncipe de Bel-Air" | Reclamen a l'entitat bancària solucions per a vuit famílies afectades

Els activistes de la PAH parodien la mítica cançó d'"El príncipe de Bel-Air"
Els activistes de la PAH parodien la mítica cançó d'"El príncipe de Bel-Air" | Youtube
Redacció
30 de juliol del 2016


La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha publicat aquest dijous un nou videoclip on versiona la mítica cançó d’El Príncipe de Bel-Air. El vídeo forma part de la campanya #RíndeteBBVA que vol aconseguir solucions per a vuit famílies afectades. Per exemple, la PAH demana la dació en pagament –entregar l’habitatge i lliurar-se així del deute de per vida– i un lloguer social per a la Liliana i la Mercedes, dues afectades que asseguren no tenir “una feina ni recursos econòmics per fer front a una hipoteca”. També exigeixen a l’entitat bancària la nul·litat de l’IRPH en tres casos més, per ser un “índex abusiu, opac i manipulable”.

El vídeo va ser gravat aquesta setmana durant una altra ocupació, en aquest cas a Bankia. Amb el vídeo, la PAH continua la campanya de senyalització que va iniciar l’1 de juliol. Aquest dijous, un grup d’activistes de la plataforma ha ocupat l’oficina del BBVA al número 84 del Passeig de Gràcia “de forma indefinida”.