Abertis activa el protocol d'emergències a l'AP-7 després de l'incendi d'un camió

El vehicle accidentat a Sant Cugat transportava matèries perilloses | Continuen les cues quilomètriques en sentit sud | Es recomana utilitzar vies alternatives

Imatge del camió calcinat a l'AP-7
Imatge del camió calcinat a l'AP-7 | ACN
Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:17h
Abertis Autopistas ha activat l'alerta del protocol d'emergències de l'autopista AP-7 a causa de les retencions provocades per l'incendi d'un camió ocorregut la matinada d'aquest dijous al quilòmetre 157 de la via, a l'altura de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Dos dels carrils s'han tancat per fer tasques de neteja i retirada del camió, per la qual cosa Abertis recomana usar com a vies alternatives els túnels de Vallvidrera, la C-33 i la sortida 20 que connecta amb la B-30.

El camió, que s'ha accidentat a les 4.55 hores, transportava materials perillosos i ha causat un incendi que ha provocat retencions fins al quilòmetre 141 en sentit Barcelona.

Abertis treballa al costat dels gestors de residus per minimitzar l'impacte en l'entorn i restablir el trànsit garantint la màxima seguretat.

La companyia ha activat tots els recursos del Centre d'Operacions de Granollers (Barcelona) per garantir la seguretat del trànsit i actua en coordinació amb els Mossos d'Esquadra i el Servei Català de Trànsit.

El sinistre encara està provocant cues de 8 quilòmetres a l'alçada de Sant Cugat, en sentit Tarragona, i molts problemes en algunes de les vies properes. En alguns moments al llarg d'aquest matí, les retencions a l'AP-7 han arribat als 17 quilòmetres. L'accident també ha afectat la B-30 en sentit sud, que ha arribat a tenir retencions d'11 quilòmetres (ara ja no n'hi ha).
 

La situació del trànsit, en directe