Castellar contracta una desena d'aturats per a tasques de manteniment

La contractació s’ha dut a terme a través del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social de la Diputació

Redacció
27 de juliol del 2016
Una desena de persones aturades s'han incorporat a la plantilla de l'Ajuntament de Castellar del Vallès a través d’unes subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona dins del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social. Es tracta d'empleats que s'incorporaran a la regidoria de Manteniment i desenvoluparan tasques com a jardiners, manobres i pinturs. Tots ells tenen un contracte de sis mesos, a jornada sencera, que finalitzarà el proper mes de gener de 2017.

Per poder accedir a aquests llocs de treball, entre d’altres requisits, calia que les persones sol·licitants estiguessin en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació i al Servei d’Ocupació de Catalunya, i no trobar-se donades d’alta en cap dels règims de la Seguretat Social.

Dins aquesta mateixa convocatòria, l’Ajuntament ja va incorporar el passat 11 de juliol quatre persones més. En el marc del mateix programa, l’Ajuntament està duent a terme aquests dies el procés de selecció d’un lloc de treball de tècnic mitjà de prospecció d’empreses.