Llum verd al projecte per segregar el carril bici de la ronda de Ponent

També es milloraran les voreres i es farà una nova rotonda a la confluència amb la rambla Ibèria i la N-150

La cruïlla de la Ronda Ponent amb la carretera de Terrassa
La cruïlla de la Ronda Ponent amb la carretera de Terrassa | Albert Segura
Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:23h
L'Ajuntament de Sabadell ha aprovat una partida de 209.688,77 euros per segregar el carril bicicleta de la ronda Ponent. Aquesta és la primera fase del projecte, que preveu construir un vial segregat i millorar les voreres de la via. La segona fase permetrà fer una rotonda a la cruïlla de la N-150, la ronda de Ponent i la rambla d’Ibèria i la tercera obrir la rambla d’Ibèria i fer-hi dos carrils per sentit, voreres més àmplies i un carril pels ciclistes.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio, ha afirmat que aquesta és una aposta per transformar els principals eixos de la ciutat: "Pel govern municipal és una prioritat millorar la mobilitat urbana i reduir les emissions de diòxid de carboni i de contaminació que pateix Sabadell", ha indicat.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha explicat que amb aquest projecte s'inicia el procés de millora de l’eix format per la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent: "Quan s’acabin les obres podrem pacificar el trànsit i millorar les condicions de qualitat ambiental de la ciutat", ha assegurat.