Sant Quirze reforça la protecció ambiental del municipi

L’Ajuntament ha formalitzat un conveni de col·laboració amb l’associació Sant Quirze Natura

Redacció
25 de juliol del 2016
L’Ajuntament de Sant Quirze ha formalitzat un conveni de col·laboració amb l’associació Sant Quirze Natura per dur a terme activitats en l’àmbit de la protecció ambiental del municipi. L’acord preveu una aportació econòmica inicial de 4.500 euros que s’atorguen a l’entitat per realitzar accions de seguiment de la qualitat ambiental del medi natural i de sensibilització de la ciutadania per fer compatibles les activitats humanes amb la protecció del medi natural. 

El conveni dóna suport també a la tasca d’educació ambiental que l’entitat ha realitzat durant els darrers anys a les escoles del municipi. Es tracta d’uns tallers adreçats a l’alumnat que permeten que els infants coneguin i valorin el patrimoni natural de Sant Quirze, com a garantia de futur per a la seva protecció. Entre els tallers que s’imparteixen destaca, per exemple, una proposta per descobrir el torrent de la Betzuca i el seu ecosistema.

Pel que fa les activitats de sensibilització, adreçades a la població en general, inclou la Festa del medi ambient, sortides ornitològiques o el projecte de Caixes Niu de la Serra de Galliners.