Unes obres als FGC alteraran a partir de dilluns la circulació de trens a la S2

Del 25 de juliol al 30 de setembre hi haurà alteracions a les línies S1, S2, S5, S55 i L6 amb motiu de les obres d’adaptació a les persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Sarrià i d’altres actuacions de millora de la infraestructura | Entre el 13 i el 16 d’agost el servei de trens entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera quedarà interromput i es donarà servei substitutori per carretera

Un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat aturat a l'estació de plaça Catalunya
Un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat aturat a l'estació de plaça Catalunya | FGC
Redacció
23 de juliol del 2016
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès entre el 25 de juliol i el 30 de setembre com a conseqüència de les obres d’adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l’estació de Sarrià així com d’altres actuacions de millora de la infraestructura. Els clients hauran de tenir en compte diferents alteracions en el servei:

Entre el 25 de juliol i el 30 de setembre els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) circularan entre Plaça Catalunya i Sarrià, entre el 25 i el 29 de juliol, i entre el 29 d’agost i el 9 de setembre, només en hora punta. Fora de l’hora punta, els festius i a partir del 12 de setembre, el servei de la línia L6 se suprimirà. A la mateixa L6, se suprimirà la circulació de trens entre Sarrià i Reina Elisenda. Es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.

A més, les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s’aturaran a totes les estacions, excepte en hora punta. Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta. Durant el mes d’agost aquestes línies no circularan.

A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte, i la nit del 14 d’agost, entre les 00.00 hores i les 02.30 hores, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 hores, i es recomanaran serveis de transport alternatius.

Dies 13, 14, 15 i 16 d’agost el servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera estarà interromput. El servei de les línies S1 i S2 s’iniciarà a l’estació de Baixador de Vallvidrera i finalitzarà a Terrassa i Sabadell, respectivament. En el tram entre Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera, FGC oferirà servei substitutori amb autobús i es recomanaran serveis de transport alternatius.