Gesa (PP) acusa el govern de «sectarisme» a l'hora d'atorgar subvencions

Assegura que l'executiu sabadellenc es mou per "amiguismes" i exigeix una major equitat | Apunta que s'ha afavorit les entitats que donen suport al procés català

Esteban Gesa, regidor portaveu del PP a Sabadell.
Esteban Gesa, regidor portaveu del PP a Sabadell. | Norma Vidal
Norma Vidal
22 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:35h
El regidor portaveu del PP, Esteban Gesa acusa el govern de Sabadell “d'amiguisme” i “sectarisme” a l'hora d'atorgar subvencions a entitats de la ciutat. Segons el popular l'executiu no ha tingut en compte quin és el projecte que té cada associació a l'hora de concedir les ajudes. Per tot plegat demana més "transparència" i "equitat". 

Gesa s'ha mostrat sorprès amb el fet que per exemple a totes les cases regionals se'ls hagi assignat la mateixa quantitat que l'any passat, 1.350 euros, mentre que afirma que s'ha augmentat la partida per a d'altres entitats com Sabadell Sardanista, Sabadell Cultura o Els Saballuts. "Totes fan una tasca important per la ciutat, però se les hauria de tractar de la mateixa manera i sobretot tenir en compte la feina que fan algunes que porten molts anys a al ciutat", comenta Gesa.

Així mateix assegura que les entitats que són més properes a la ideologia del nou govern sabadellenc o que es mostren a favor del procés català tenen més avantatges. En aquesta línia destaca els 21.500 euros que el govern destinarà a entitats de població nouvinguda: "A algunes se'ls dóna una quantitat de diners important que no vull ni pensar que s'ha fet per comprar vots", indica. 

Per tot plegat Gesa considera imprescindible que es doni a conèixer de forma pública quin és el projecte que s'amaga darrera de cada entitat. "El que no pot ser és que hi hagi entitats de primera i entitats de segona", lamenta el regidor que considera que aquesta conducta és una mostra del "sectarisme" de l'equip de govern.