Comencen obres de millora al parc del Nord

S’hi instal·len jocs infantils, aparells de gimnàstica i una zona per a gossos

El Parc del Nord
El Parc del Nord | Ajuntament de Sabadell
Redacció
22 de juliol del 2016
Les obres del Parc del Nord han començat aquesta setmana i permetran instal·lar una zona de jocs infantil, un espai amb aparells de gimnàstica biosaludables per a adults, àrees d’estada i una zona d’esbarjo per a gossos. També es millorarà la il·luminació al parc, unes obres que es fan entre els carrers de lHimàlaia, Vinhamala i Feliu Elias.

Es tracta d'una zona de 3.205 m2, urbanitzada després que s’hagin acabat els treballs de perllongament dels FGC. El pressupost d’aquests treballs és de 108.766,72 euros, aportats per la Diputació de Barcelona.

El govern municipal destaca que es vol connectar teixits urbans que ara són inconnexos, i que s'ampliarà l'equipament del parc amb jocs infantils, aparells de gimnàstica i l’espai de gossos, responent a les peticions veïnals. De la mateixa manera, les àrees de joc estan allunyades de la circulació rodada, cosa que facilita la seguretat. En canvi, l’àrea d’esbarjo de gossos està situada a la zona del nord, tocant a les instal·lacions de CIPO, que és una ubicació consensuada amb el veïnat.

A més es millorarà en gran part l'enllumenat que hi havia abans de les obres del tren, el qual era insuficient per il·luminar tots els itineraris construïts. També s’ha col·locat il·luminació a la placeta triangular situada al mig del parc, un nou punt de llum en forma de  columna inclinada de 9,25 metres d'alçada, igual a les existents a la ronda de Collsalarca, i amb dos projectors, que serà una referència lumínica més al parc.