VÍDEO El mentalista sabadellenc David Baró pilota a cegues una moto a Alcarràs

El sabadellenc va assumir el repte en solidaritat amb en Nacho, un nen que pateix la malaltia de Dent | L’home va fer una volta al circuit a 37ºC

David Baró, rodant al Circuit d'Alcarràs
David Baró, rodant al Circuit d'Alcarràs | Cedida
Nació Sabadell
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:49h


El mentalista sabadellenc David Baró va completar el passat 9 d'agost el seu darrer repte, fer una volta al Circuit d’Alcarràs (Lleida) amb els ulls embenats i amb una moto de competició de gran cilindrada. Aquest és el primer cop que Baró fa una gesta d’aquestes característiques, després d’enfonsar-se en una piscina amb taurons lligat de mans o endevinar el número de La Grossa de Cap d’Any de 2014. En aquesta ocasió, ho fa per donar suport a en Nacho, un nen que pateix la malaltia de Dent.
 
Baró, Primer Premi Nacional de Mentalisme 2014, va utilitzar una moto de competició Suzuki GSXR 750cc, amb la qual va rebre un entrenament de dues setmanes de la mà d’Òscar Gabete, de l’empresa PhantomR. El mentalista va fer dues voltes de reconeixement al circuit, de 4 quilòmetres, per memoritzar les rectes i revolts que té, per després embenar-se els ulls, posar-se el casc i completar-lo, aquest cop a les palpentes, circulant a 50 quilòmetres per hora. Per fer-ho, es va provocar un estat de consciència alterada a través de l’autohipnosi per millorar l’estat de percepció.